Social

URGENT / Un polițist din Hâncești a împușcat mortal un tânăr

Un tânăr a murit împușcat la Hâncești într-o „ambuscadă” a poliției, a anunțat adjunctul Procurorului general, Igor Popa împreună cu șeful IGP, Alexandru Pânzari, scrie deschide.md.

Aseară în jurul orei 1, trei tineri au păstruns ilegal pe teritoriul unui centru de agrement din orașul Hâncești. Mai exact este vorba despre un bazin în care cei trei prieteni au vrut să se scalde. Proprietarul centrului a venit însoțit de colaboratori de poliție, iar cei din urmă au tras câteva focuri de armă în aer dar și în direcția unuia dintre băieți, care la scurt timp a murit la spital. Medicii au constatat că motivul decesului a fost plaga provocată de arma de foc.

Oamenii legii l-au reținut pe șeful poliției criminale care – de altfel – este cel care a efectuat focurile de armă, dar și pe proprietarul centrului de agrement.

Șeful IP, Alexandru Pânzari spune că polițiștii implicați în operațiune nu erau în stare de ebrietate.

 

Sursa: deschide.md

 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker