Evenimente

Au fost desemnați antreprenorii anului şi promovate tinerele talente

Peste 100 de oameni de afaceri din raionul Telenești au concurat pentru titlul „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii”. Gala ediției din anul acesta, a XII-a, s-a desfășurat la Ciulucani. De înaltul titlu s-au învrednicit 14 manageri.

În deschiderea evenimentului Diana Manoli, președinta raionului și Ecaterina Furculiță, vicepreședinta raionului au menționat că cea mai mare parte a locurilor de muncă înregistrate oficial în raion sunt asigurate de ÎMM, numărul acestora fiind în creștere. La fel, antreprenorii mici şi mijlocii sunt cei mai conştiincioşi contribuiabili, au cel mai mare volum de vânzări.

Astfel, în funcție de cifra de afaceri şi de rezultatele obținute, cei 14 premianți au fost grupați în 8 categorii. La categoria „Cel mai bun antreprenor în sfera de producere” au fost nominalizați Valentin Scurtu, directorul  SRL „Budăi-Grup” și Ion Loghin, directorul SRL „Clasicvinagro”. La categoria „Cel mai bun antreprenor în sfera construcțiilor” învingători au fost declaraţi  Teodora Stegărescu, directoarea SRL „Prodpan” și Nicolae Străjescu, directorul  SRL „Nisip-SI”. La categoria „Cel mai bun antreprenor în sfera comerțului” au fost nominalizați Vladimir Stratulat, președintele Cooperativei de consum Căzănești și Iurie Darabană, patronul ÎI „Iurie Darabană”. La categoria „Cel mai tânăr antreprenor” a fost nominalizat Serghei Baciu, directorul  SRL „Lactofaur”. La categoria „Cea mai bună femeie antreprenoare” au fost nominalizate Ludmila Stâncaru, directoarea  SRL „Danlustin”  și Inga Tulgară, directoarea  SRL „Ivis-plus”. La categoria „Cel mai bun exportator” au fost nominalizați Carolina Moisei, directoarea SRL „Ravolis” și Timofei Căldare, directorul SRL „Dorvalandro”.  La categoria „Cel mai bun antreprenor în atragerea investițiilor” a fost nominalizat Nicolae Pascal, directorul SRL „Prodcar”. La categoria „Cel mai bun antreprenor în sfera prestări servicii” a fost nominalizată Agafia Moldovan, directoarea SRL „Alvisalim”. La categoria „Cel mai bun antreprenor în domeniul integrare în societate” a fost nominalizat Alexei Gorun, patronul  ÎI „Alexei Gorun”. 

Surpriza festivității a fost modalitatea de premiere a  câștigătorilor: în calitate de premii le-au fost oferite tablouri ale elevilor Școlii de arte plastice din raion. Pentru înmânarea premiilor au fost invitați înşişi autorii lucrărilor.

                                                           Reporter „C”

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker