EvenimenteRezina

MAI l-a repus în funcție pe comisarul de la Rezina. Tirajul ziarului „Cuvântul” s-a „autosechestrat”

Șeful Inspectoratului de Poliție din Rezina, Igor Botea, a fost repus în funcție după ce, acum mai bine de o lună, a fost suspendat în legătură cu sechestrarea tirajului regionalului „Cuvântul”. 

„Ancheta a fost încheiată. Am fost repus în funcție. Pentru mai multe detalii în privința anchetei vă rog să apelați la Direcția Inspectare Efectiv. Cred că așa o să fie corect”, a declarat Botea pentru DESCHIDE.MD.

Botea ne-a mai spus că împreună cu el au mai fost repuși în funcții și polițiștii care au participat la operațiunea de sechestrare a tirajului de ziare.

Amintim că 3 800 de exemplare ale ziarului „Cuvântul” au fost sechestrate de Poliția Locală din Rezina, în timp ce erau transportate de ajutorul tipografului, cu mașina personală, la oficiul poștal Șoldănești. Poliția ar fi invocat drept motiv de a confisca publicația lipsa foii de parcurs.

Atunci, prim-ministrul Pavel Filip a cerut conducerii Ministerului Afacerilor Interne să declanșeze de urgență o anchetă internă în legătură cu acest caz.

Ultima informație primită de Redacția saptamanlului CUVÂNTUL de la Ministerul Afacerilor Interne  privitor la istoria cu sechestrarea tirajului a fost că ancheta încă continuă…

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close