OrheiSocial

Blestemul înecurilor la Orhei: Un alt bărbat s-a înecat la Peresecina

Înecurile se ţin lanţ la Orhei. În bazinul acvatic din Peresecina s-a înecat un bărbat în vârstă de 34 de ani. Tragedia s-a întâmplat în amiaza zilei vineri, când bărbatul a intrat în lac pentru a se scălda. Corpul neînsufleţit al victimei a fost extras din apă după lungi căutări, care s-au încheiat în jurul orei 19 seara, relatează unimedia.info.

Potrivit şefului adjunct al Direcţiei Situaţii Excepţionale Orhei (DSE), Viorel Patraș, victima şi alţi câţiva câţiva tineri se odihneau pe mal, unde ar fi avut loc și consum de alcool.  Paznicul iazului a povestit că i-a atenţionat pe bărbaţi să nu intre în apă. Totuşi, unul dintre tineri a hotărât să se răcorească, iar după ce a înotat vreo 30 de metri, a dat semne că se scufundă. In ajutor i-a sărit un prieten de pe mal, dar şi acesta era cât pe ce să se înece, scrie radioorhei.info.

La faţa locului au venit medicii, care l-au asistat pe înotătorul supravieţuitor. Corpul tânărului înecat a fost căutat mai întâi de salvatorii din Orhei, iar apoi  au intervenit şi scafandrierii  din Chişinău.

Viorel Patraș a declarat că numărul înecurilor care au avut loc într-o perioada scurtă în raionul Orhei este alarmant. Înecul din Peresecina este deja al 6-lea înregistrat în mai puţin de 3 săptămâni.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker