Politic

Fracţiunea democraţilor din CR Rezina s-a completat cu un nou membru

Fracţiunea Partidului Democrat din Consiliul Raional Rezina s-a completat cu un membru şi acum întruneşte 12 consilieri. Este vorba despre  Alexandru Vişnevschi, care la şedinţa recentă a CR a declarat oficial că părăseşte tabăra liberalilor şi trece în cea a democraţilor.

A.Vişnevschi activează în sfera comerţului, la piaţa din Rezina. La alegerile locale din 2015 a figurat cu numărul 4 pe lista Partidului Liberal pentru alegerile în Consiliul raional şi Consiliul orăşenesc Rezina. În total PL a ajuns în ambele autorităţi cu câte trei consilieri.

Alexandru Vişnevschi (în imagine) a devenit consilier activ în Consiliul raional Rezina după ce şi-a dat demisia colegul său Mihail Grosu.

Solicitat să comenteze pasul fostului său coleg, Victor Lupaşcu, liderul fracţiunii PL în CR Rezina ne-a spus că A.Vişnevschi şi-ar fi motivat trecerea la democraţi prin faptul că are probleme serioase cu organele de drept şi speră că astfel va putea miza pe ajutorul autorităţilor.

Potrivit informaţiilor redacţiei, în octombrie 2017, Inspectoratul raional de Poliţie Rezina a pornit o cauză penală pe numele lui A.Vişnevschi, conform elementelor componenţei de infracţiune prevăzute de art. 152 alin.1, art. 311 alin. 2 lit. a), art. 312 alin.2 lit. a) Cod penal pe faptul cauzării leziunilor corporale medii şi depunerea declaraţiilor false.

Reporter „C”

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker