Politic

Declaraţie

Primarul satului Ignăţei, raionul Rezina, Alexandru Călăraş, ales în funcţie pe lista Partidului Liberal, ne-a adus la redacţie o declaraţie semnată şi de secretara Consiliului local, prin care dânsul face publică decizia de a adera la PDM.

„Considerăm că anume împreună cu oamenii din această echipă ne vom putea onora cu mai mult succes promisiunile făcute electoratului în campania de alegeri. Apreciem proiectele implementate şi în curs de implementare, derulate cu efortul şi suportul echipei PDM din raion şi a preşedintei raionului, Eleonora Graur, … şi  împreună cu care vom continua să ne facem datoria faţă de locuitorii satului Ignăţei, contribuind prin fapte concrete la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă şi activitate ale tuturor”, se menţionează în declaraţie.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker