OrheiSocialȘtiri

Fetiţa adusă pe lume de femeia din Hulboaca, care a murit la naştere, este bine

Copilul care a venit pe lume la Hulboaca, Orhei, în împrejurări tragice, la sfârşitul săptămânii trecute, este în stare bună. Fetiţa are o greutate normală, de 3 kilograme 400 de grame şi se afla în grijă medicilor de la Spitalul raional Orhei, relatează radioorhei.info.

Mai multe media au relatat despre circumstanţele nefericite în care pruncul a fost adus pe lume. Abia născută, fetiţa, ca şi fraţii şi surorile ei mai mari, a rămas orfană de un părinte. Mama copiilor nu a suravietuit naşterii, care a avut loc în condiţii improprii, când femeia se afla singură, la marginea satului. Femeia, în vârstă de 37 de ani, era casnică şi a mers sâmbătă seara să rupă iarba pentru animale. Corpul neînsufleţit al acesteia a fost găsit de capul familiei, care a căutat-o toată noaptea. Bărbatul a găsit-o abia duminică dimineaţa, zăcând fără mişcare lângă o casă părăsita, iar alături se afla fetiţa nou născută.
Defuncta, împreună cu soţul ei, în vârstă de 43 de ani, creşteau 7 copii. Mediicii i-ar fi recomandat femeii să nu rişte cu o nouă sarcină şi, fiind gravidă cu cel de-al 8-lea copil, aceasta ar fi evitat să meargă la doctori.
Se presupune că femeia, pe corpul căreia nu au fost găsite semne de moarte violentă, a decedat de la o hemoragie puternică. Cauza exactă a decesuui va fi stabilta de medicul legist.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker