Evenimente

La 440 de ani satul Zahoreni s-a făcut cu trei Cetăţeni de Onoare

Satul Zahoreni din raionul Orhei a marcat duminică 440 de ani de la prima atestare documentară. Cu această ocazie, după cum relatează www.or.md, în Casa de Cultură din sat a avut loc un spectacol de sărbătoare.

La eveniment au participat Vasile Bâtcă, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Anatol Usatâi, secretar de stat (domeniul construcțiilor și infrastructurii drumurilor) din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii, Tudor Golub, președintele raionului Orhei, alte persoane oficiale.

Mai întâi oaspeţii au participat la inaugurarea după reparaţie a drumului ce leagă satele Podgoreni şi Zahoreni. Apoi, în cadrul festivităţii, primarul Vasile Cojocaru a dat citire deciziei Consiliului local privind acordarea titlului “Cetăţean de Onoare al satului Zahoreni” preşedintelui raionului, Tudor Golub, preşedintelui PDM, Vlad Plahotniuc, secretarului general al PDM, Constantin Botnari, ‘pentru susţinere şi receptivitate la nevoile comunităţii’, şi a înmânat respectivilor însemnele de rigoare, concretizează sursa citată. 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker