SportȘtiriTelenești

A fost disputată Cupa președintei raionului Teleneşti la fotbal

În imagine: Diana Manoli, președinta raionului a înmânat Cupa căpitanului echipei ineștene Tudor Șoltoian

8 echipe au concurat în competiţiile ediţiei 2018 a turneului pentru Cupa președintei raionului Teleneşti la fotbal. Jocul s-a desfăşurat după sistemul play–off.

Adică, în tururile superioare s-au calificat echipele care au obținut rezultatul cel mai bun în meciurile tur-retur. Astfel, în finala turneului au ajuns echipele satelor Inești și Căzănești. Meciul final a fost echilibrat, cu ocazii evidente din ambele părţi, însă de mai multă tehnică şi insistenţă au dat dovadă fotbaliştii formaţiei „Podiș” din Inești, care au şi câştigat meciul cu scorul de 3 : 1.

În același context, mulțumim tuturor celor care s-au implicat activ în organizarea și desfășurarea acestui turneu, în special Secției Cultură, Tineret și Sport, Asociației Raionale de Fotbal, primăriilor și organizatorilor din localitățile Inești, Telenești, Leușeni, Hirișeni, Căzănești, Brânzeni, Scorțeni și FC „Prodpan” din Suhuluceni.

 

Oleg Tudosan, funcționar public

 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker