EvenimenteRezinaȘtiri

La Slobozia–Horodişte, copiii s-au distrat de minune

1 iunie, Ziua internațională a Ocrotirii copilului, este o sărbătoare înrădăcinată și la Slobozia–Horodiște, raionul Rezina. În această zi discipolii Școlii primare–grădiniță au venit împreună cu părinţii.

Directoarea, Ludmila Pavalache, i-a felicitat călduros, apoi copiii, ghidaţi de educatoarele Feodora Mojilovschi și Lilia Spânu, au recitat poezii, au cântat și au dansat.

Părinții urmăreau cu drag fiecare cuvânt, fiecare gest al micuţilor. Cele mai active au fost Dana Morari, Paula Lașcu și Corina Secară, care la toamnă vor merge în clasa I.

Sărbătoarea a continuat cu o surpriză: consăteanul Ion Ghilașcu a venit cu un set de jucării din partea fiicei sale, Angela Ghilașcu, dăruite în numele micuței Selin Deniz, care frecventează o grădiniță din Chișinău.

Toți copiii au primit şi dulciuri delicioase.

 

Maria Gădiac

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker