Util

Horoscopul săptămânii 25-31 decembrie 2017

Berbec

Sănătate

Cu excepția zilei de luni când este posibil să te afli încă într-o stare meditativă sau chiar de apatie, săptămâna aceasta se întrevede a zi una bună pentru tine din acest punct de vedere. Ba mai mult, se prea poate ca marți și miercuri să o duci chiar bine pe partea de sănătate și stare de spirit. Important ar fi totuși să nu-ți disipezi energiile fără a realiza nimic notabil zilele acestea.

Bani și carieră

Joi și vineri, se-nmulțesc exponențial noroacele tale de câștiguri, iar începând cu ziua de luni dai dovadă și de productivitatea necesară pentru a te face remarcat/ă și a le demonstra șefilor că meriți într-adevăr un supliment financiar. Pe plan profesional, se anunță deci o săptămână cu rezultate remarcabile dacă ești dispus/ă să muncești pe brânci și s-arăți de ce ești în stare.

Familie și cuplu

Dispui de mult șarm și carismă către mijlocul săptămânii, mai exact marți și miercuri. Este drept că începi săptămâna ușor introvertit/ă, dar acest lucru nu face decât să-ți sporească misterul și să pregătească terenul pentru zilele favorabile ce vor urma. Iată o oportunitate demnă de luat în seamă pentru a-ți recuceri partenerul sau a-ți folosi armele seducției pe cineva cu totul interesant.

Taur

Sănătate

Zilele de marți și miercuri nu se-ntrevăd a fi unele prea reușite pe acest plan. Tentația de a te autosabota poate fi destul de mare, deci fii mai blând/ă cu tine însuți/ăți și nu te lăsa atras/ă-n capcana gândurilor mai puțin pozitive. Dacă crezi că ți-ar prinde bine meditația și introspecția, acordă-le timp din timpul tău, dar nu te afunda și mai tare-n melancolie. Ideea e s-o depășești.

Bani și carieră

De luni încolo, începe o perioadă propice participării la cursuri de perfecționare continuă/ reconversie profesională. Luni, caută să te focuezi pe planurile de viitor și proiectele de grup. De sâmbătă începând, debutează un capitol benefic bugetului tău, deci profită de aceste conjuncturi astrale pentru a repera oportunitățile viabile de valorificare a economiilor/rotunjire a veniturilor.

Familie și cuplu

Intrarea planetei iubirii și a socializării în casa străinătății și a distanțelor lungi din horoscopul tău general poate anunța, în cazul anumitor nativi, o distanțare mai mult sau mai puțin pe termen lung de partener, o perioadă bună în cazul celor care au o relație la distanță sau debutul unei legături sentimentale cu cineva de altă religie și/sau naționalitate. Nu lăsa diferențele să te sperie.

Gemeni

Sănătate

Zilele de joi și vineri se prefigurează a fi unele în care se recomandă să-ți porți mai mult de grijă decât de obicei, mai ales la nivel mental. Tendința poate fi aceea de a te cufunda într-o stare de melancolie, motiv pentru care trebuie să cauți orice prilej de a te-nveseli și a-ți întreține o stare de bună dispoziție. Astfel, ai putea s-ajungi să-i molipsești și pe ceilalți cu nostalgiile tale.

Bani și carieră

S-ar părea că reflectorul cosmic este ațintit pe viața ta profesională încă de luni când ți se pot oferi oportunități de a străluci pe acest plan. Profită la maximum de ele. În următoarele două zile, caută să te concentrezi pe planurile de viitor, dar și pe proiectele de grup în care ești implicat/ă. De luni încolo, cel mai mult de câștigat vei avea de pe urma parteneriatelor și colaborărilor.

Familie și cuplu

Viața ta socială pare să urmeze o curbă ascendentă marți și miercuri când Luna tranzitează casa aferentă din horoscopul tău general. Așa se face că poți cunoaște oameni care îți vor ajunge la inimă mai repede decât se întâmplă de obicei. De luni încolo, viața ta de cuplu devine mai animate decât în ultima perioadă. Acum este momentul să faci unele schimbări binevenite.

Rac

Sănătate

S-ar putea ca sâmbăta și/sau duminica să nu te surprindă-n cea mai bună stare, dar atâta timp cât nu-ți propui să faci prea multe cu ocazia acestui sfârșit de săptămână, lucrurile vor evolua chiar bine. În acest fel, îți păstrezi tonusul bun și faci față oricărei invitații din partea prietenilor de a participa la activități de weekend organizate de ei. Fii moderat/ă și nu exagera în nicio privință.

Bani și carieră

Și-n cazul tău, se arată o săptămână relevantă din punct de vedere professional. Marți și miercuri, Luna se mișcă prin sectorul aferent din horoscopul tău general, prilej numai bun să te faci remarcat/ă din acest punct de vedere prin profesionalism și dedicare. Ține cont însă că de luni încolo, cele mai mari noroace le vei avea de pe urma parteneriatelor și colaborărilor întreținute.

Familie și cuplu

De luni încolo, Venus se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, deschizând un capitol nou în viața ta sentimentală. Acest lucru poate însemna pentru unii nativi începutul unei noi relații amoroase de perspectivă, iar pentru alții o perioadă bună în cuplul pe care deja îl formează cu partenerul. Oricare ar fi situația, cert este că te așteaptă momente frumoase.

 

Leu

Sănătate

Din punctul acesta de vedere, nu se-ntrevede nicio surpriză mai puțin plăcută săptămâna aceasta. Cu toate acestea, nu ți-ar strica ceva mai multă rigoare-n ceea ce privește stilul tău de viață și alimentație. Un program fix de masă și culcare te poate ajuta să faci față oricăror provocări care se ivesc peste zi. Nu-ți rămâne decât să te organizezi mai mult și să te ții de acel orar.

Bani și carieră

Intervalul miercuri-vineri se anunță a fi unu-n care dai dovadă de productivitate și profesionalism. De vineri încolo, te-ai putea bucura de același randament dacă-ți asculți intuiția și cauți să empatizezi cu colegii de muncă. Nu-ți propune sâmbătă și duminică să faci lucruri care ar putea presupune cheltuieli prea mari. Propune-le prietenilor altfel de activități.

Familie și cuplu

Intrarea lui Venus de luni în casa complexității vieții de cuplu face să se deschidă un capitol din viața ta sentimentală în care tu și partenerul puteți ajunge să vă racordați unul pe frecvența celuilalt și să rămâneți la fel de conectați pentru o lungă perioadă de timp. Este important însă ca acest lucru să nu ducă la o relație de co-dependență între voi. Așa se pot strica lucrurile ușor.

Fecioară

Sănătate

Săptămâna aceasta nu figurezi pe lista neagră a astrelor cât privește acest capitol de viață. Chiar dacă apar totuși mici dezechilibre sau neplăceri pe partea de sănătate, cu siguranță vei reuși să treci peste ele grație grijii pe care i-o porți propriului tău corp. Așadar, dacă apelezi la moderație, n-ai motive să-ți faci probleme. Un stil de viață echilibrat de ajută să eviți astfel de situații.

Bani și carieră

Pe plan profesional, nu se-ntrevede o săptămână ieșită din comun. Dacă lucrezi cumva la sfârșitul săptămânii, fie că acesta este programul tău obișnuit ori ai parte de o perioadă aglomerată care necesită să muncești și atunci, așteaptă-te ca sâmbătă să ai parte de o zi dificilă și aglomerată. Dar dacă dai tot ce poți, vei trece cu brio și peste această provocare profesională.

Familie și cuplu

Ingresul lui Venus în casa amorului și a copiilor poate semnifica debutul unei perioade în care tu și partenerul, mai ales dacă vă aflați într-o relație de lungă durată, reușiți în sfârșit să vă extindeți familia. Dacă nu există nimeni în viața ta momentan, se prea poate să intre acum. Nu rata prilejul de a lega o relație cu această persoană, dar încearcă să iei lucrurile pe îndelete, fără grabă.

 Balanţă

Sănătate

Luni, Luna traversează casa sănătății tale fizice din horoscopul tău general, fapt care denotă că prima zi a săptămânii te-ar putea găsi destul de stresat/ă și agitat/ă, preocupat/ă probabil să-ți (re)găsești echilibrul, misiune care se poate dovedi nu foarte simplu de îndeplinit. Nu lăsa imprevizibilul să-ți producă frustrări și caută să faci unele exerciții de meditație și introspecție.

Bani și carieră

Marți și miercuri, Luna se perindă prin casa clienților, asociaților și colaboratorilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, spre mijlocul săptămânii, se dorește să acorzi mai mult atenție acestui sector al vieții tale profesionale. Echilibrând raportul de forțe dintre voi, vei reuși să eviți orice situație în care ajungeți să vă ciondăniți pe seama banilor sau a încrederii.

Familie și cuplu

Ingresul lui Venus de luni în casa familiei din horoscopul tău general deschide un capitol al relației tale cu rudele cele mai apropiate în care atmosfera dintre voi se îndulcește vizibil. Parcă nu mai sunteți învrăjbiți unii împotriva celorlalți și sunteți mai dispuși să lăsați supărările să treacă pe lângă voi fără să cultivați resentimente. Dați dovadă de aceeași atitudine mereu.

Scorpion

Sănătate

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa sănătății din horoscopul tău general, iar dacă te pricopsești cu vreo neplăcere de natură medicală către mijlocul acestei săptămâni, află că îndârjirea ta într-o privință sau alta care ține de stilul tău de alimentație sau de viață se prea poate să fi cauzat aceste eventuale stări de discomfort. Caută să te racordezi la propriul tău ritm.

Bani și carieră

De luni începând, dificultățile de comunicare experimentate în interacțiunile cu asociații, clienții și colaboratorii în ultimele săptămâni ar putea dispărea cu totul. Marți și miercuri, tratează cu seriozitate și profesionalism sarcinile primite întrucât ești pasibil de erori care nu-ți stau în obișnuință. Sunt posibile, de asemenea, neînțelegeri între tine și colegii de muncă-n aceste zile.

Familie și cuplu

Dacă tu și rudele apropiate ale partenerului nu v-ați avut prea bine de ceva timp încoace, este posibil ca relația voastră să se îndrepte vizibil începând cu ziua de luni. Marți și miercuri, Luna se perindă prin casa vieții de cuplu din horoscopul tău general, atrăgându-ți mai mult atenția decât de obicei asupra acestui sector de viață. Sâmbătă, se anunță o veste-șoc de peste hotare.

Săgetător

Sănătate

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa sănătății din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se anunță un sfârșit de săptămână în care n-ar fi o idee tocmai bună să-ți ignore organismul și semnalele pe care ți le-ar putea trimite acesta. Ai mare grijă la consumul de alimente grase și la cel de alcool deoarece s-a putea să-ți cadă mai greu decât de obicei în acest weekend.

Bani și carieră

Dacă s-a-ntâmplat să fii nevoit să întrerupi unele cursuri sau să amâni o călătorie în interes de serviciu cândva în săptămânile care s-au scurs, ar putea apărea de luni încolo oportunitatea de a le relua ori de a o întreprinde în cele din urmă. Merită menționat faptul că joi și vineri Luna se mișcă prin casa muncii din horoscopul tău general, indiciu cum că te-ai bucura de spor în toate.

Familie și cuplu

Zilele de sâmbătă și duminică aduc în prim plan sectorul amoros. Chiar dacă se anunță-n mare parte momente plăcute alături de persoana iubită, s-ar putea ca aceasta să nu te slăbească totuși cu totul și să-ți aducă unele repoșuri cu privire la faptul că ești împrăștiat/ă sau idealist/ă. Nu lăsa aceste critici să-ți facă prima parte a săptămânii amară. Încearcă să-l/o o privești din alt unghi.

Capricorn

Sănătate

Iată o săptămână-n care nu ai de-a face cu niciun indiciu cum că forma ta fizică și/sau mentală ar putea avea de suferit într-un fel sau altul. Poate că luni nu vei fi în cea mai bună formă, dar se pare că vei reuși să depășești eventualele momente mai puțin plăcute cu destul de multă ușurință. Atâta timp cât de folosești înțelept de energia avută, nimic nu va merge altfel decât ai plănuit.

Bani și carieră

Ingresul lui Venus în casa personalității tale poate avea unefect benefic asupra vieții tale profesionale. Debordezi de șarm și carismă, iar acest lucru îți poate fi de un real ajutor dacă lucrezi cu oamenii sau ești implicat/ă în diverse parteneriate și/sau colaborări. Acum este momentul să negociezi legături de afaceri importante și să abordezi oameni valoroși.

Familie și cuplu

Pot apărea unele frecușuri între tine și persoana iubită, dar atâta timp cât nu le permiteți altceva decât să condimenteze nițel viața de cuplu, sunteți în afara oricărui pericol. Dispuneți de toate mijloacele pentru a face ca lucrurile să funcționeze. Nu vă opintiți de ceea ce nu merge și-ncercați să potențați acele laturi ale relației voastre de pe urma cărora aveți de câștigat amândoi.

Vărsător

Sănătate

Venus pătrunde luni în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce face ca dispoziția ta, pe o perioadă de câteva săptămâni, să fie una meditative, introspective, poate chiar nostalgică și melancolică. Nu-i nimic rău în a te retrage uneori din lumina reflectoarelor, dar ține cont de faptul că nu este natural pentru tine să stai prea mult timp departe de prieteni și cei dragi.

Bani și carieră

Abilitățile tale de comunicare și socializare ies destul de mult în evidență lunea și marțea aceasta, reușind să-nchegi mai repede decât de obicei cu persoane care-ți pot fi aproape atunci când te aștepți mai puțin în viitor. Cultivă cumva relațiile cu aceștia și vei vedea cât de norocos ești că-i ai alături. Contează mai mult decât crezi să fi-nconjurat de oameni de la care ai ce-nvăța.

Familie și cuplu

Ingresul lui Venus în zodiac Capricornului poate readuce în peisajul vieții tale actuale un/o fost/ă partener/ă sau pe cineva pentru care ai nutrit cândva sentimente și nu ai reușit să i le împărtășești sau ai fost refuzat/ă. Oricare ar fi situația, ține cont de faptul că ciorba reîncălzită nu are același gust, iar orice tentative în această direcție s-ar putea să-ți aducă mai mult deservicii decât crezi.

Peşti

 

Sănătate

Contextul astral general al acestei săptămâni scoate la iveală faptul că te bucuri de un tonus de invidiat, un nivel de energie peste medie și o rezistență mai mare decât de obicei la stres și efort susținut. Nu-i rău să profiți cumva de pe urma lor, programându-ți acum unele activități istovitoare pe care le-ai tot amânat. Dar nu uita ca măcar din când în când să mai iei câte o pauză.

Bani și carieră

Luni și marți, Luna se perindă prin casa banilor și a bunurilor munciți de tine din horoscopul tău general, indiciu că se arată oportunități de valorificare a economiilor/proprietăților aflate în posesia ta acum și/sau de suplimentare a veniturilor pe care le realizezi perioada aceasta. În următoarele trei zile, caută să te bazezi mai mult pe abilitățile tale de comunicare și socializare.

Familie și cuplu

De luni începând, dedică-te ceva mai mult socializării, indiferent dacă implică să mergi în vecini la cafea sau să ieși cu prietenii. Oricare ar fi situația, cert este că-ți prinde tare bine să vorbești cu cineva, mai ales dac-ai trecut prin multe-n ultima vreme. Sâmbăta și duminica ar fi indicat să le petreci în familie, dar evită să deschizi subiecte profesionale de față cu părinții.

Anca Simina Martin

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker