Evenimente

Verifică sobele şi cuptoarele

Chiar dacă în ultimii zece ani în raion nu au fost cazuri de incendii din cauza exploatării neregulamentare a sobelor și cuptoarelor, angajații Secției Situații Excepționale din Șoldănești merg prin localități pentru a discuta la tema respectivă cu cetățenii.

Potrivit lui Lilian Cazac, șeful Secţiei Situaţii Excepţionale Șoldănești, de la începutul sezonului de încălzire, colectivul din instituția pe care o conduce a vizitat majoritatea satelor din raion. În cadrul întrevederilor cu cetățenii, salvatorii le-au amintit oamenilor regulile de exploatare a dispozitivelor de încălzit și au distribuit peste două mii de pliante speciale.

Sursa citată a menționat că pe parcursul anului curent, în raion au fost înregistrate 29 de incendii. Flăcările au luat și viața a cinci persoane. În majoritatea cazurilor, incendiile au izbucnit din cauza imprudenței în timpul fumatului și încălcării regulilor de utilizare a echipamentului electric.

 Victor Sofroni

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker