EvenimenteOrheiȘtiri

Cele mai bune inițiative de business au fost premiate la Gala Businessului Moldovenesc

Consiliul Raional Orhei a fost desemnat cu Medalie de Aur, în cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton „Gala Businessului Moldovenesc”. Evenimentul desfășurat la data de 31 mai 2018, de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, a întrunit peste 350 de invitați – ambasadori, oameni de afaceri și oficialități.

Datorită susținerii, activismului și inițiativei de care a dat dovadă la organizarea agenților economici, Consiliul Raional Orhei a fost apreciat pentru aportul său zilnic adus dezvoltării economiei Republicii Moldova, în special a regiunii de centru.

Cu distincții de aur au fost desemnați și unii agenții economici din Raionul Orhei: „Visapina Impex” SRL  și „Biscopane”. Acestea s-au remarcat cu Realizările în Domeniul Calității.

Menționăm că, evenimentele de acest gen au ca prim scop promovarea producției autohtone de calitate și dezvoltarea oportunităților de export pentru agenți economici. Printre astfel de evenimente putem enumera evenimentele naționale „Marca comercială a anului ” „Premiul pentru realizări în domeniul calității” „Fabricat în Moldova” și cele locale, cum ar fi „Antreprenorul Anului”.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker