Citiţi în Ziarul CUVÂNTULȘtiri

CURÂND: Ședință extraordinară a CR Telenești: liniștită la început, gălăgioasă la final

Ședința extraodinară a CR Teleești din 31 mai c. s-a axat pe două chestiuni principale: a) cu privire la realizarea proiectului ”Identitate și memorie – o abordare transfrontalieră multietnică” în cadrul Programiuui Operațional comun România-Republica Moldova -2014 – 2020; b) cu provire la organizarea odihnei și întremării copiilor și adolescenților în sezonul estival 2018. Consilierii au au mai examinat și câteva chestiuni de ordin financiar, operand şi câteva modificări în unele decizii anterioare. Deși chestiunile din agenda şedinţei păreau de rutină prezența unei echipe de filmare de la Jurnal TV indica că pot fi surprize. Până la urmă aşa a fost numai că ehipa de filmare déjà nu mai era în sală.

 

Continuare citiţi în Ziarul CUVÂNTUL de vineri,  8 iunie
sau pe site-ul cuvintul.md 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker