EvenimenteOrheiȘtiri

Inițiative ale tinerilor pentru tineri

10 grupuri de inițiativă câștigătoare ale Programului de Granturi Mici, implementat de Fondul pentru Tineri Orhei, au semnat acordurile de finanţare a proiectelor.

După cum informează www.or.md, evenimentul a demarat cu un cuvânt de salut din partea președintelui raionului Orhei, Tudor Golub, care a asigurat tinerii că au toată deschiderea Consiliului Raional în cadrul Programului de Granturi Mici.

Corina Erhan, coordonatoarea Fondului pentru Tineri, a apreciat inițiativele tinerilor din acest an, prezentând obiectivele generale ale programului, îndemnând tinerii să dea dovadă de activism civic, unitate, responsabilitate şi solidaritate, ca împreună să realizeze lucruri frumoase şi simţite de cetăţeni.

Cele 10 proiecte câștigătoare vor fi implementate în satele Puțintei, Jora de Jos, Zahoreni, Susleni și municipiul Orhei. Acestea au drept scop participarea tinerilor la viaţa civică și dezvoltare comunitară, la educaţie, instruire şi informare, organizarea odihnei tinerilor, participarea lor la procesul decizional.

Menționăm că Programul de Granturi Mici pentru anul 2018 este în valoare de 59673 lei, dintre care 33300 lei sunt oferiți de Fundația Est Europeană și 26373 mii lei de Consiliul Raional Orhei.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker