AdvertorialeEvenimenteRezinaȘtiri

Tombola „Macon Lux” 2018, premii din ABUNDENŢĂ

De Duminica Mare, magazinele “Macon Lux”, Casa „Ceramika” şi Restaurantul “Lilia” din Rezina au desfăşurat tradiţionala tombolă, eveniment de anvergură care a reunit aproximativ 1500 de oameni din mai multe oraşe şi raioane ale ţării precum: Rezina, Şoldăneşti, Râbniţa, Camenca, Glodeni, Chişinău ş.a.

Tombola “Macon Lux” 2018 a ajuns la cea dea 4-a ediţie. Al treilea an PREMIUL MARE la această extragere a fost un AUTOMOBIL.

Evenimentul a fost organizat sub egida antreprenorului Iurie RUSU, unul din patronii magazinelor de materiale de construcţie “Macon Lux”, Casa „Ceramika” şi  Restaurantului “Lilia”, toate fiind amplasate în Rezina.

MARELE PREMIU de data aceasta a fost câştigat de Igor POPOVICI, locuitor al or. Râbniţa. În perioada 5 iunie 2017 – 26 mai 2018 dumnealui a procurat de la magazinele de materiale de construcţie “Macon Lux” şi Casa „Ceramika” marfă de mai multe mii de lei, pentru fiecare 1000 de lei primind câte un bilet de loterie, ceea ce i-a permis ca la extragerea din 27 mai c. să câştige premiul de vis.

În afară de AUTOMOBIL, organizatorii au pus în joc zeci de premii din partea partenerilor “Macon Lux”, în valoare de circa 50.000 de lei.

Administraţia “Macon Lux” este recunoscătoare partenerilor care au susţinut iniţiativa. Este vorba de firmele „Lafarge Ciment Moldova” SA, „NANU”, „Supraten”, „Tehelectro”, „Enext”, „Sanelit Plus”, „Numina”, „Victad Moto” – dealer oficial „Stihl si Viking in Moldova”, „Instrumente.Md”, MCF „Engros” cu vopselile „Sniezka” şi „Oskar”, „Volta”, „Moldindconbank”, „Microinvest” şi Brutăria „Panivita”.

În timpul extragerii au fost desemnaţi şi câştigătorii concursului “Cumpără de la “Macon Lux” marfă folosind biletele necâştigătoare de la Tombola 2017 şi câştigă unul din premiile de 10000 lei, 3000 lei şi 10 premii a câte 1000 lei”. PREMIUL MARE în valoare de 10000 lei a fost câştigat de Alexandra POPA, locuitoare a satului Solonceni, raionul Rezina.

Organizatorii Tombolei au apreciat rolul poliţiştilor, care au asigurat ordinea publică şi securitatea rutieră în zona desfăşurării acţiunii.

Evenimentul a avut loc cu susţinerea autorităţilor publice locale, în frunte cu dna preşedintă a raionului, Eleonora GRAUR.

Asa e la “Macon Lux” şi Casa “Ceramika” – cine colaborează cu ei, are doar de CÂŞTIGAT!

[smartslider3 slider=8]

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker