SocialȘtiri

Carburanţii ard buzunarele. Lumea se indignează și intenționează să iasă la proteste.

Negustorii de carburanţi iarăşi majorează preţurile la benzină şi motorină, iar ANRE şi guvernarea îi susţine. Incredibil, dar în r.Moldova, unde peste 80 la sută din populaţie are venituri sub pragul sărăciei, 1 litru de benzină a ajuns să se vândă la pompă la preţul de aproximativ 1 euro, iar 1 litru de motorină este mai scump de 1 dolar.

Lumea se indignează mult, iar pe rețelele de socializare deja au apărut apeluri la marșuri și proteste în ziua de 2 iunie în Piața Marii Adunări Naționale la orele 10.

Aşadar, în următoarele două săptămâni un litru de benzină va putea fi comercializat cu 19 lei 79 bani, ceea ce constituie cu 64 de bani mai mult decât până acum. Iar prețul motorinei a crescut până la 17 lei 75 bani.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker