OrheiSocialȘtiri

VIDEO/ Trei frați s-au înecat la Pohrebeni

Cei trei minori care s-au înecat la Pohrebeni erau frați și locuiau doar cu mama. Potrivit primarului satului Pohrebeni, Veceaslav Godoroja, familia este una social-vulnerabilă, iar copii, cinci la număru locuiau doar cu mama și bunica.

În ziua tragediei, copiii erau lăsați în supravegherea bunicii și au mers la iaz fără permisiunea ei. Despre dispariția celor trei minori a anunțat paznicul iazului. Potrivit primarului, bărbatul știa că copii sunt la iaz și după ce i-a pierdut din vedere vreo 20 de minute, a observat că barca și hainele sunt la mal, iar copii nu sunt.

Paznicul a alertat proprieatrul iazului, primarul și serviciile speciale. Godoroja susține că până în ultima clipă toți credea că copii sunt în viață, însă după o noapte de căutări, corpurile celor trei copii au fost recuperate de salvatori. Ultimul cadavru a fost scos din apă la 9 și 15 minute.

Doi dintre cei trei minori erau îmbrăcați în haine, iar cel de-al treilea era gol. Încă nu se cunoaște detalii despre cum s-a produs accidentul, însă primarul presupune că probabil au încercat să se salveze unul pe altul și astfel s-au înecat.

Mama copiilor este într-o stare de șoc, ea stătea pe malul lacului în timp ce salavtorii îi căutau copii. Femeia mai are acasă doi copii, două fetițe.

Amintim că, trei băieți de 7, 9 și 11 ani s-au înecat într-un bazin acvatic din localitatea Pohribeni, Orhei.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker