EvenimenteOrheiSportȘtiri

Sportul – mod de viaţă şi sărbătoare

La Orhei, Ziua Sportului și a Mișcării Olimpice a fost marcată cu finala jocurilor sportive ale elevilor din raion Începând cu luna ianuarie sportivii au concurat la mai multe probe: baschet (băieți, fete), volei (băieți, fete), tenis de masă (băieți, fete), fotbal (băieți), șah și lupta națională trânta, relatează www.or.md.

Finala, găzduită de Complexul sportiv raional, a debutat cu parada celor 700 de sportivi, antrenori și amatori ai sportului. După ore bune de competiţii au fost desemnați învingătorii.

La baschet au învins băieții de la LT „Onisifor Ghibu” şi fetele de la Gimnaziul Chiperceni; la volei – băieții de la Gimnaziul Susleni şi  fetele de la  Gimnaziul „Mihai Eminescu”. La  tenis de masă cei mai puternici au fost băieții de la Gimnaziul Tabăra şi fetele de la LT „Onisifor Ghibu”, la fotbal – echipa de la LT „Onisifor Ghibu”, iar la şah – cea de la LT „Alecu Russo”. Învingătorii s-au ales cu medalii, diplome şi premii.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker