Evenimente

Fotbalul – una din probele preferate ale teleneştenilor

În cadrul Galei anuale a sporturilor au fost desemnaţi şi premiaţi laureaţii anului fotbalsitic 2017 din raionul Teleneşti. De asemenea a fost marcată aniversarea de 10 ani de la fondarea Asociaţiei raionale de fotbal Teleneşti. La eveniment au participat factori de decizie din administraţia raionului, primari, sportivi și microbişti.

În cuvântul de deschidere a evenimentului Diana Manoli, președinta raionului, a adus mulțumiri primarilor din localitățile raionului pentru susţinerea multilaterală a sportului și modului sănătos de viață, dar şi sportivilor care practică diverse probe, dorind tuturor în continuare noi performanțe.

Igor Legaci, președintele Asociaţiei raionale de fotbal a menţionat că în ultimii ani, inclusiv graţie susţinerii din partea autorităţilor, fotbalul a devenit una din cele mai preferate probe de sport. “Numai pe parcursul anului 2017 am avut 290 de activități cu participarea amatorilor de fotbal de toate vârstele”, a concretizat dl Legaci.

 Mircea Cojocaru, șeful Departamentului Protocol Administrativ al Federației Moldovenești de Fotbal a caracterizat ARF Telenești  drept „cel mai bun exemplu pe țară de promovare a fotbalului”. 

În cadrul Galei au fost premiaţi cei mai buni fotbalişti, arbitri, echipe, inclusiv formaţia ”Podiș” din Inești, campioana raionului din anul curent.  Gheorghe Dascăl, portar la FC ”Podiș”, Gheorghe Matei, fundaș, Oleg Sculea, mijlocaş şi Tarhan Aliev, atacant în echipa de la Mândrești au fost declaraţi cei mai buni fotbalişti ai anului, iar Vasile Eșanu – cel mai bun arbitru al anului. Cea mai bună echipă a anului a fost desemnată formaţia din Mândrești.

Cu diplome și trofeie au fost onoraţi şi mulţi primari.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker