Evenimente

Eveniment de anvergură la Păpăuţi

În ajunul Anului Nou încă 26 de gospodării casnice din mahalaua „Mănăstirea satului”, localitatea Păpăuţi, raionul Rezina, şi-au tras gaze naturale.

Potrivit primarului satului, Oleg Stoler, conectarea satului la reţeaua de gaze naturale  a început în 2014 şi la moment fără acest tip de combustibil mai rămâne doar o mahala.

„Dar în anul 2018 vom face tot posibilul ca şi gospodăriile din această parte de sat să beneficieze de gaze naturale. Este o mare bucurie şi un mare plus pentru confortul sătenilor”, a menţionat primarul.

Încheierea lucrărilor de conectare a gospodăriilor la gazoduct, preconizate pentru 2017, a fost marcată în mod oficial cu participarea reprezentanţilor SRL „Orhei-gaz”, a mai adăugat primarul.

Oleg Stoler a fost ales primar de Păpăuţi acum 8 ani.

 

Ion Perciun

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker