Politic

Cum explică Sergiu Miron demisia sa din funcţia de vicepreşedinte al raionului Orhei

Liberalul Sergiu Miron, care a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al raionului Orhei, îşi explică gestul prin dorinţa celor din Partidul Liberal de a fi în pas cu reorganizările şi optimizările ce se operează în sectorul public, la diverse niveluri, relatează radioorhei.info.

Miron a declarat pentru sursa citată că a hotărât prin exemplul personal să arate cum se poate de contribuit la optimizarea cheltuielilor şi de aceea a eliberat unul din cele trei fotolii de vicepreşedinte al raionului Orhei. În acelaşi timp, fostul demnitar spune că nu ştie dacă funcţia din care a demisionat va rămâne vacantă.

Consiliul Raional Orhei a aprobat miercuri demisia lui Sergiu Miron, care era responsabil de economie, investiţii şi construcţie. Vicepreşedintele liberal a deținut această funcţie după ce, în rezutatul alegerilor locale din 2015, a fost constituită alianța de guvernare PD-PL-PPEM.

La conducerea raionului se menţine un alt reprezentant al Partidului Liberal, Dorin Zghibarță, iar cea de-a treia funcţie de vicepreşedinte este ocupată de reprezentantul PPEM, Ilie Rabii.

De notat că atât în precedenta legislatură, cât şi în cea actuală, unii consilieri au opinat  că raionul Orhei nu are nevoie de trei vicepreşedinţi şi că trebuie de revenit la organigrama veche – cu două unități de vicepreşedinte.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker