AFIȘAȘtiri

Campania Testare Oftalmologică Expresă în or. Rezina

La data de 19 mai 2018, între orele 9.00 – 16.00 va avea loc Campania Testarea Oftalmologică Expresă în or. Rezina, adresată persoanelor în etate din categoria social-vulnerabilă.

60 persoanelor în etate, social vulnerabile din or. Rezina vor avea posibilitatea să beneficieze de un examen primar și consult oftalmologic gratuit iar în cazul în care se identifică necesitatea de ochelari de citire cu dioptriile: +1; +1.5; +2; +2.5; +3, vor putea beneficia de o pereche de ochelari gratuit, in limita stocului disponibil.

Activitatea este desfășurată de către Primaria or. Rezina în parteneriat cu HelpAge International și Grupul de Inițiativă “Pro Etate Activă” din or. Rezina și face parte din Campania Testarea Oftalmologică Expresă în or. Rezina cu perioada de implementare 17 mai 2018 – 31 august 2018. Activitatea va avea loc in incinta Școlii Auxiliare.

Persoane de contact:

Lilia Vudvud, specialist în domeniul relații cu publicul, Primaria orasului Rezina, tel.0254-2-37-59, mob: 068894939.

Dna Tatiana Negară, Lider al Grupului de Inițiativă “Pro Etate Activă”, tel. 068114199

Grupul de Inițiativă “Pro Etate Activă” din or. Rezina este o comunitate de vârstnici activi, implicaţi şi responsabili, care contribuie la dezvoltarea socială şi culturală a comunității.

Helpage International susține persoanele în etate să-și revendice drepturile, să lupte împotriva discriminării și să depășească sărăcia, pentru a duce o viață demnă, sigură, activă și sănătoasă.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close