Evenimente

”Împreună pentru sport”

La Gimnaziul Mălăiești marţi au fost făcute totalurile implementării proiectului ”Împreună pentru sport”, realizat de către elevii instituției în colaborare cu Centrul de Tineret Orhei, primăria comunei, biblioteca și agenții economici locali. 

Dl Vasile Bajan, profesor, coordonatorul proiectului a relatat pentru ”C” că oferta a venit din partea Centrului de Tineret Orhei. Astfel au fost procurate două mese de tenis, mingi de fotbal, volei și baschet, elevii s-au instruit referitor la sport și modul sănătos de viață. La implementarea proiectului liderul agricol Igor Ivanov şi Primăria Mălăiești au contribuit cu câte 5000 de lei, Fondul pentru Tineri Orhei – cu 6180 de lei.

”Proiectul a fost susţinut de Fondul pentru Tineri Orhei, cu suportul financiar al Consiliului Raional şi al Fundaţiei Est-Europene din resursele acordate de Guvernul Suediei. Astfel au fost create oportunităţi de practicare a sportului pentru copii şi adolescenţi, dar şi pentru toţi doritorii. Acum avem posibilitate să organizăm competiții și alte evenimente sportive. Proiectul ne-a fost de mare ajutor”, a precizat dl Bajan.           

Totalizarea proiectului a fost pentru toţi participanţii la el şi o lecţie de activism civic. Foto: CR Orhei.

   

Ion Cernei                               

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker