EvenimenteOrheiȘtiri

La festival într-o primărie înfrățită 

Nouă artiști amatori din Mălăiești, Orhei, însoțiţi de Ilie Vârtosu, primarul comunei, și Vasile Bajan, conducător artistic, au participat la ediția a XVI-a a Festivalulului ”Flori de mai”, care s-a desfășurat în comuna Iaslovăț, județul Suceava, localitate de patru ani înfrățită cu Mălăieștii.

Oaspeții din Basarabia au interpretat muzică populară și de estradă. Publicul a apreciat mult mai ales evoluările lui Ion Nasalciuc, Dan Bunici, Vergiliu Goraș, Verineia  Pârnău.

”A fost prima noastră apariție la festivalul respectiv, intenție consemnată în acordul de colaborare. Vor urma și alte activități, inclusiv realizarea unor proiecte comune de dezvoltare”, a remarcat Ilie Vârtosu.

Comuna Mălăieşti are relații de înfrățire cu o gmină din Polonia și două primării din România.

Ion Cernei

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker