EvenimenteȘtiri

API a premiat câștigătorii concursurilor profesionale pentru anul 2017

Asociaţia Presei Independente a premiat învingătorii concursurilor profesionale interne pentru anul 2017. În total, la această ediţie, au fost acordate 25 de premii la șapte categorii de concurs. Totodată, preşedintele API, Tudor Iaşcenco a continuat tradiția decernării premiului special întitulat „Curaj + Demnitate = Reputaţie”.
Ziarul CUVÂNTUL a fost declarat învingător în categoria „Cea mai bună acţiune de impact social” pentru campania ”Zgomotul care ne afectează”, iar în concursul ”Cea mai bună pagină web” i s-a decernat locul III.
În concursul „Cea mai bună investigaţie jurnalistică din presa locală”, locul I a fost oferit lui Tudor IAȘCENCO pentru investigaţia ”Buteliile cu gaz lichefiat – bombe lăsate de stat în voia sorții”.
Preşedintele API, Tudor Iaşcenco a decernat premiul său personal, întitulat: „Curaj+Demnitate=Reputaţie” jurnaliştilot Ilie GULCA de la ”Jurnal de Chișinău” și Viorica TATARU de la ”Ziarul de Gardă”.
Începând cu anul 1999, API organizează concursuri anuale interne pentru jurnaliştii şi instituţiile mass-media membre ale organizaţiei.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker