EvenimenteȘtiri

API a premiat câștigătorii concursurilor profesionale pentru anul 2017

Asociaţia Presei Independente a premiat învingătorii concursurilor profesionale interne pentru anul 2017. În total, la această ediţie, au fost acordate 25 de premii la șapte categorii de concurs. Totodată, preşedintele API, Tudor Iaşcenco a continuat tradiția decernării premiului special întitulat „Curaj + Demnitate = Reputaţie”.
Ziarul CUVÂNTUL a fost declarat învingător în categoria „Cea mai bună acţiune de impact social” pentru campania ”Zgomotul care ne afectează”, iar în concursul ”Cea mai bună pagină web” i s-a decernat locul III.
În concursul „Cea mai bună investigaţie jurnalistică din presa locală”, locul I a fost oferit lui Tudor IAȘCENCO pentru investigaţia ”Buteliile cu gaz lichefiat – bombe lăsate de stat în voia sorții”.
Preşedintele API, Tudor Iaşcenco a decernat premiul său personal, întitulat: „Curaj+Demnitate=Reputaţie” jurnaliştilot Ilie GULCA de la ”Jurnal de Chișinău” și Viorica TATARU de la ”Ziarul de Gardă”.
Începând cu anul 1999, API organizează concursuri anuale interne pentru jurnaliştii şi instituţiile mass-media membre ale organizaţiei.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close