EconomieRezinaȘtiri

La Rezina reparația străzilor și a căilor de acces ia amploare

În vara acestui an, din diferite surse de finanțare, pentru reparația unor străzi și a mai multor căi de acces către blocurile locative din Rezina vor fi valorificați 1,604 milioane de lei.

Astfel, conform deciziei Consiliului orășenesc din 03 mai 2018, pentru aceste lucrări au fost alocaţi din soldul disponibil, transferurile capitale cu destinație specială și din veniturile încasate de la vânzarea patrimoniului de stat pentru reparaţia: străzii Centurii Sud (sectorul Șciusev – 27 August) – 119 964 lei; căilor de acces către blocurile locative nr.10, 12, 14, 16, 18 și 20 din str. 27 August – 697 306 lei; străzii Tinereții – 438 000 lei; căilor de acces către blocurile locative nr. 2, 4, 6 și 8 din str. Basarabiei – 335 435 lei și alţi 32 620 lei – plata pentru responsabilul tehnic.

Ion Perciun

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker