Evenimente

Nu își cruță puterile

Pe final de an, edilii orheieni au muncit la încă o ședință a CM Orhei

 

Edilii orheieni au muncit chiar și în orele numărate care au rămas din acest an, scrie radioorhei.info. Primarul Ilan Șor (Shor) a dispus ca vineri, 29 decembrie, să fie convocată  în mod extraordinar  încă o şedinţă a Consiliului Municipal (CM) Orhei, iar 23 din cei 27 de consilieri nu au întârziat să răspundă la apelul edilului-șef.

Ca de obicei, şedinţa a fost programată pentru ora 17 şi, invariabil, la propunerea liderului fracţiunii majoritare, Pavel Verejanu, pe ordinea de zi au fost incluse suplimentar un şir de proiecte de decizii. Consilierii au votat repede, aproape fără a vorbi și doar  spre finalul şedinţei tăcerea a fost spartă de câțiva  consilieri din opoziţie. Liberalul Ion Codreanu i-a reproşat primarului Ilan Șor că pe străzile recent reparate din cartierul Slobozia Doamnei curg pârâuri de apă, iar neafiliatul Oleg Matei s-a referit la unele neclarități în activitatea  Întreprinderii Municipale Achizitii, Comerţ şi Pieţe.

Oricum, ultimul cuvânt a aparţinut celor din echipa lui Ilan Șor.  Consilierul Stanislav Cvasnîi a spus că nu trebuie de criticat, ci de lucrat, iar  primarul  a promis că la anul o să fie proiectate 12 canale de scurgere. Cuvântul l-a luat şi una dintre femeile din galeria omniprezentă la şedinţele CM Orhei. Aceasta l-a întrebat pe Codreanu de ce nu a cerut şi înainte ca drumurile să fie reparate şi, din partea echipei Partidului „Șor”, i-a felicitat pe consilieri cu prilejul sărbătorilor.

Tot la finalul şedinţei,  consilierul Vitalie Colun  şi-a anunţat demisia din această funcţie. 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker