Evenimente

Fostul primar de Orhei, Vitalie Colun, a renunţat şi la mandatul de consilier municipal

Ultima şedinţă a Consiliului Municipal (CM) Orhei din 2017 s-a încheiat cu o declaraţie surprinzătoare a consilierului din opoziţie, Vitalie Colun. Acesta a anunţat că renunţă la mandatul său şi se retrage din CM Orhei, relatează radioorhei.info.

Vitalie Colun, care în perioada 2011-2015 a fost primar de Orhei, a devenit consilier local după alegerile din 2015, fiind candidat al PLDM. Pe lista supleanţilor la funcţia de consilier din partea acestui partid următoarea la rând este Galina Colun – şefa Drectiei Generale Finanțe din cadrul Consiliului Raional Orhei.

În rezultatul alegerilor locale din iulie 2015,  în consiliul local Orhei, pe lista PLDM au mai acces Vitalie Balinschi şi Iurie Lupacescu. Ulterior, Balinschi a aderat la fracţiunea majoritară a primarului Ilan Șor (Shor), devenind unul dintre liderii partidului omonim, iar  Iurie Lupacescu a aderat la PD.

De notat că recent, configuraţia politică a Consiliului Municipal Orhei a mai suferit o modificare. La începutul lunii decembrie, consilierul Oleg Matei a anunţat că părăseşte fracţiunea liberală, care era constituită din 3 membri, şi devine consilier neafiliat.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker