Evenimente

Fostul primar de Orhei, Vitalie Colun, a renunţat şi la mandatul de consilier municipal

Ultima şedinţă a Consiliului Municipal (CM) Orhei din 2017 s-a încheiat cu o declaraţie surprinzătoare a consilierului din opoziţie, Vitalie Colun. Acesta a anunţat că renunţă la mandatul său şi se retrage din CM Orhei, relatează radioorhei.info.

Vitalie Colun, care în perioada 2011-2015 a fost primar de Orhei, a devenit consilier local după alegerile din 2015, fiind candidat al PLDM. Pe lista supleanţilor la funcţia de consilier din partea acestui partid următoarea la rând este Galina Colun – şefa Drectiei Generale Finanțe din cadrul Consiliului Raional Orhei.

În rezultatul alegerilor locale din iulie 2015,  în consiliul local Orhei, pe lista PLDM au mai acces Vitalie Balinschi şi Iurie Lupacescu. Ulterior, Balinschi a aderat la fracţiunea majoritară a primarului Ilan Șor (Shor), devenind unul dintre liderii partidului omonim, iar  Iurie Lupacescu a aderat la PD.

De notat că recent, configuraţia politică a Consiliului Municipal Orhei a mai suferit o modificare. La începutul lunii decembrie, consilierul Oleg Matei a anunţat că părăseşte fracţiunea liberală, care era constituită din 3 membri, şi devine consilier neafiliat.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker