Evenimente

Un bărbat din Tabăra, Orhei este bănuit că și-a omorât concubina

Angajații Inspectoratului de Poliție Orhei au reținut pentru 72 de ore un bărbat din Tabăra, care este bănuit de omorul concubinei sale. Potrivit comunicatoarei IP Orhei, Diana Maxim, șitată de radioorhei.info, despre decesul femeii, polițiștii au fost anunțați în noaptea de joi spre vineri, de către proprietarul stânei la care lucrau presupusul agresor, în vârstă de 47 de ani și victima, cu vârsta de 46 de ani.
Analiza preliminară efectuată de către medicul legist nu a constatat urme de moarte violentă, iar examinarea locului de către polițiști nu a indicat asupra faptului că acolo s-ar fi produs vreun act de violență.
În urma autopsiei cadavrului, medicul legist a constatat însă că decesul a fost provocat de o hemoragie internă cauzată de lovituri în regiunea abdomenului.
Concubinul, fiind reținut de polițiști a recunoscut că și-a bătut concubina, în timpul unei certe care a avut loc pe 25 decembrie. Ultima s-ar fi plâns concubinului, de dureri pe parcursul zilelor de 25-29 de decembrie, dar nu s-a adresat medicilor.
Oamenii legii cercetează circumstanțele cazului, iar asupra vinovăției bărbatului se va expune instanța de judecată.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker