Evenimente

Doi tineri au decedat în urma unui accident produs la intrarea în satul Mitoc

Doi tineri de 28 și respectiv 30 de ani au decedat în urma unui accident rutier, produs  la intrarea în satul Mitoc. Aceștia erau pasagerii unui Opel Corsa, condus de un șofer în vârstă de  20 de ani și în care se mai afla încă o persoană. Trei persoane, inclusiv șoferul au fost transportate la spital, două din vitime decedând la reanimare.
Opelul a fost lovit puternic din spate de un automobil Ford Focus ce se deplasa spre Bălți și  era condus de un șofer în vârstă de 21 de ani. 
La moment, potrivit comunicatoarei Inspectoratului de Poliție Orhei, Diana Maxim, nici o persoană nu a fost reținută, iar oamenii legii urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului. www.radioorhei.info

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker