EvenimenteOrheiPolitic

Printre consilierii orheieni nu a mai rămas niciun liberal-democrat

Încă un consilier a renunțat la partidul pe listele căruia a ajuns în Consiliul municipal Orhei. Potrivit www.radioorhei.info, declaraţia a venit din partea proaspătului consilier municipal Simion Mudrea, dar a fost citită de către secretara Consiliului, Ala Buracovschi, în ședința extraordinară din 20 aprilie.

Potrivit acesteia, Mudrea a renunţat la calitatea de membru al Partidului Liberal Democrat din Moldova şi în continuare va fi consilier municipal neafiliat vreunui partid politic.

Simion Mudrea este director executiv al „Orhei-Vit” SA şi a ajuns în Consiliul Municipal la începutul anului curent. El a ocupat locul devenit vacant după ce un alt fost liberal-democrat, Vitalie Colun, şi-a depus mandatul de consilier municipal. Gestul lui Mudrea face parte din seria declaraţiilor identice care au urmat după alegerile locale din vara anului 2015 şi arestul liderului Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat. Pe această cale, în Consiliul Municipal Orhei nu a mai rămas niciun liberal-democrat.

Un alt element de reconfigurare politică a forului celor care conduc municipiul Orhei a fost creat de retragerea  consilierului Oleg Matei din fruntea fracţiunii liberale. Prin aceasta, a fost destrămată fracţiunea care era constituită din doar 3 reprezentanţi ai Partidului Liberal.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker