EvenimenteȘoldănești

Curtea de Apel Chișinău respinge cererea lui Alexandru Tinica vizavi Impuls TV

 

Studioul Impuls TV din Şoldăneşti a mai înregistrat o victorie în lupta pentru adevăr cu fostul primar al oraşului Şoldăneşti, Alexandru Tinică. Curtea de Apel Chişinău a lăsat în vigoare hotărârea Judecătoriei Orhei sediul Şoldăneşti din noiembrie 2017. Magistraţii din capitală au respins recursul înaintat de fostul primar de Șoldănești.

În fapt, este vorba de decizia din 6 noiembrie 2017 prin care Victor Sofroni şi Impuls TV au obţinut câştig de cauză în dosarul „Îngrădirea accesului la informaţie prin nesoluţionarea cererilor de informaţii”. Atunci, instanţa a hotărât că cererea de chemare în judecată a jurnaliştilor şi a postului de televiziune Impuls TV de către Alexandru Tinică este neîntemeiată. Reclamantul nu a fost de acord cu această decizie şi a atacat-o la Curtea de Apel Chişinău. Instanţa a lăsat în vigoare hotărârea Judecătoriei Orhei sediul Şoldăneşti. Este a treia oară, când Curtea se Apel Chişinău dă câştig de cauză postului de televiziune Impuls TV în duelul juridic cu Alexandru Tinică.

Fostul primar se consideră nedreptățit prin difuzarea a două investigaţii realizate de jurnaliştii din Şoldăneşti despre două proiecte iniţiate şi implementate la Șoldănești pe timpul mandatului lui Alexandru Tinică. Investigaţiile despre care am amintit au fost postate pe site-ul oficial al Impuls TV şi difuzate prin intermediul ziarului CUVÂNTUL. Materialul video „Unde-s milioanele pentru stadioane” poate fi vizionat, accesând linkul, iar investigaţia „Oraşul Şoldăneşti a rămas fără parc şi fără bani” poate fi urmărită aici.

Natalia Rotari

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker