EvenimentePolitic

30 de mii de euro pentru locuințele lui Năstase

Un internaut oferă 30 de mii de euro persoanei care îi va demonstra oficial că Andrei Năstase, candidatul la funcția de primar al Chișinăului din partea Platformei Demnitate și Adevăr, deține 11 locuințe. Potrivit www.unimedia.info, acesta spune că oferă banii celui care îi arată măcar 9 dintre ele.

Andrei Petru se arată indignat de faptul că mai multe instituții media manipulează cu această informație și îi pătează imaginea lui Andrei Năstase.

„Plătesc 30 000 de euro persoanei care îmi arată cele 9 sau 11 case ale lui Năstase. (…) Eu nu-s vinovat că liderii unionişti nu se pot uni între ei şi se mănâncă precum câinii pentru primărie şi nu pentru unire şi îmi pare foarte rău că unioniştii n-au înaintat un candidat comun! Dacă îl susții pe Năstase asta nu înseamnă că nu eşti unionist, cuvântul unionist provine de la unire şi nu de la Primărie. Cum Năstase a cedat în favoarea Maiei Sandu la prezidențiale şi cum Maia Sandu a cedat acum la primărie aşa şi unul din cei doi unionişti (Munteanu şi Codreanu) trebuia să cedeze. (…)”, a scris internautul.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker