EvenimenteOrheiPolitic

Planurile grandioase ale candidatei la funcția de primară a comunei Jora de Mijloc

Sâmbătă, Partidul Politic “Şor” şi-a prezentat candidata sa, Marina Tauber, vicepreşedinta partidului, la funcția de primară a comunei Jora de Mijloc, Orhei. Aceasta a promis că, în doar un an, Jora de Mijloc va fi de nerecunoscut, dar n-a specificat cum şi cu ce mijloace financiare va realiza promisiunile. 

În faţa reprezentanţilor celor 4 localităţi din comună, candidata Tauber și-a prezentat programul electoral (în imagine). După cum relatează www.unimedia.info, M.Tauber promite într-un an să soluţioneze cele mai stringente probleme ale comunei: iluminarea stradală cu dispozitive economice, modernizarea și reconstrucția totală a drumurilor și trotuarelor, modernizarea totală a traseului Jora de Mijloc – Susleni, colectarea și depozitarea gunoiului și deșeurilor menajere, amenajarea terenurilor de joacă pentru copii în fiecare sat; finanțarea suplimentară pentru îmbunătățirea alimentației copiilor în şcoală şi grădiniță, acordarea capitalului matern, deschiderea unui magazin social și a unei farmacii sociale, acces gratuit la rețeaua wi-fi, organizarea unui centru de achiziționare a produselor agricole, deschiderea unei linii de producere, care va oferi locuri de muncă, soluționarea problemele bisericilor.

Evenimentul de prezentare a fost însoțit de un grandios concert cu participarea unor interpreți şi formaţii autohtone şi a culminat cu focuri de artificii.

Până la ora actuală la funcţia de primară a comunei Jora de Mijloc aspiră două persoane: PDM a înaintat-o pe Lucia Terenti, actuala primară-interimară a localităţii.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close