EvenimenteOrheiPolitic

Planurile grandioase ale candidatei la funcția de primară a comunei Jora de Mijloc

Sâmbătă, Partidul Politic “Şor” şi-a prezentat candidata sa, Marina Tauber, vicepreşedinta partidului, la funcția de primară a comunei Jora de Mijloc, Orhei. Aceasta a promis că, în doar un an, Jora de Mijloc va fi de nerecunoscut, dar n-a specificat cum şi cu ce mijloace financiare va realiza promisiunile. 

În faţa reprezentanţilor celor 4 localităţi din comună, candidata Tauber și-a prezentat programul electoral (în imagine). După cum relatează www.unimedia.info, M.Tauber promite într-un an să soluţioneze cele mai stringente probleme ale comunei: iluminarea stradală cu dispozitive economice, modernizarea și reconstrucția totală a drumurilor și trotuarelor, modernizarea totală a traseului Jora de Mijloc – Susleni, colectarea și depozitarea gunoiului și deșeurilor menajere, amenajarea terenurilor de joacă pentru copii în fiecare sat; finanțarea suplimentară pentru îmbunătățirea alimentației copiilor în şcoală şi grădiniță, acordarea capitalului matern, deschiderea unui magazin social și a unei farmacii sociale, acces gratuit la rețeaua wi-fi, organizarea unui centru de achiziționare a produselor agricole, deschiderea unei linii de producere, care va oferi locuri de muncă, soluționarea problemele bisericilor.

Evenimentul de prezentare a fost însoțit de un grandios concert cu participarea unor interpreți şi formaţii autohtone şi a culminat cu focuri de artificii.

Până la ora actuală la funcţia de primară a comunei Jora de Mijloc aspiră două persoane: PDM a înaintat-o pe Lucia Terenti, actuala primară-interimară a localităţii.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker