EvenimenteRezina

Trei bărbați reținuți pentru comiterea unui jaf la Rezina

La 5 aprilie 2018, angajații Inspectoratului de Poliție Rezina au reținut trei bărbați suspectați de comiterea unui jaf.

Polițiștii au stabilit, că trei bărbați cu vârstele cuprinse între 20 și 25 de ani, locuitori ai orașului Rezina, având scopul sustragerii bunurilor altei persoane, au aplicat forța fizică asupra unei femei de 40 de ani din satul Saharna, raionul Rezina și i-au sustras în mod deschis geanta în care se aflau bani în sumă de 11 200 lei.

În cadrul perchezițiilor autorizate la domiciliile bănuiților și în automobilul unuia dintre ei, oamenii legii au depistat geanta și banii sustrași de la victimă.

Bărbații au fost arestați pe un termen de 30 de zile.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, iar dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiţii riscă închisoare de până la 8 ani.

Foto simbol. Sursa: Basarabia.md

Diana Maxim, ofițeră superioară de presă la IP Orhei

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker