EvenimenteOrhei

Lovit de o mașină și călcat de alte două la Orhei

O persoană a decedat pe 21 aprilie în urma unui impact rutier produs  pe drumul de centură al municipiului Orhei. Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Orhei, Diana Maxim, incidentul s-a produs în zona cartierului Slobozia Doamnei.

Oamenii legii au fost anunțați despre decesul bărbatului de șoferul unui automobil de model Opel Vectra, care s-a oprit la locul accidentului. Din spusele șoferului, victima ar fi fost tamponată de un alt automobil în momentul în care ar fi încercat să traverseze neregulamentar șoseaua. Ulterior peste bărbat ar mai fi trecut încă un automobil.

Declarațiile șoferului urmează a fi verificate de polițiștii din Orhei, care au pornit o urmărire penală pe acest caz.

 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker