EvenimentePolitic

Ştiţi cine-i candidatul Partidului „Șor” la funcţia de primar al municipiului Bălți?

 

Pavel Verejan, actualul șef al fracțiunii „Pentru Orhei” din Consiliul municipal Orhei, a fost înaintat de Partidul Politic „Șor” pentru funcția de primar al municipiului Bălți.

După cum relatează unimedia.info, prezentând candidatul, Ilan Șor a menționat că persoana nominali-zată este cea mai potrivită pentru postul de primar al municipiului Bălți.

Alături de alte promi-siuni precum reparaţia drumurilor și trotuarelor, iluminatul stradal modern, farmacii și magazine sociale, reducerea cu 50% a facturilor pentru apă și încălzire pentru pensionari, capital matern și alimentație de calitate la nivel centralizat pentru grădinițe și școli, etc., Ilan Şor a mai declarat că dacă îl va alege pe Pavel Verejan, Bălţul va avea o rafinărie de petrol orășenească, benzină ieftină și o rețea de stații de alimentare în oraș. „Această rafinărie va produce combustibil din materii prime importate, pe care îl vom comercializa prin intermediul rețelei municipale de stații de alimentare. Pentru locuitorii orașului, combustibilul va fi vândut mai ieftin. Totodată, profitul din procesarea și vânzarea combustibilului prin rețeaua proprie va fi direcționat în bugetul orașului”, a declarat Ilan Șor, concretizând că “toate acestea vor fi realizate într-un singur an cu condiția că Pavel Verejan, candidatul Partidului „Șor” va ajunge primar”, se arată într-un comunicat de presă al Partidului „Șor”.

Reporter „C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker