Evenimente

Şi-a snopit în bătaie socrul, provocându-i decesul

Un caz înspăimântător a avut loc la 22 octombrie 2017 în satul Târșiței, raionul Teleneşti. Un bărbat în stare de ebrietate alcoolică a plecat în satul de baștină al soției sale, pentru a o îndupleca să revină acasă.

Relaţiile între soți erau tensionate. După ce a fost agresată de bărbat, soția fugise de acasă, la părinţi, în satul vecin. Ajuns la casa socrilor, tatăl soției i-a reproșat că se comportă urât cu familia sa. Drept răspuns acesta din nou a lovit-o pe soție. Părintele a încercat să-și apere fiica, lucru care l-a înfuriat şi mai mult pe ginere, care i-a aplicat bătrânului mai multe lovituri în cap și piept. În urma traumatismelor provocate de agresor victima în vârstă de 68 de ani a decedat.

Recent, Judecătoria Orhei, sediul Telenești l-a condamnat pe bărbatul în vârstă de 34 de ani, în baza art. 201/1 alin. (4) din Codul penal, pentru violență în familie, soldată cu decesul victimei, la 9 ani de închisoare cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Concomitent, instanța de judecată a dispus încasarea din contul acestuia în beneficiul succesorului victimei a sumei de 135 000 lei, acordată cu titlu de recuperare a prejudiciilor morale și materiale.

Foto simbol: noi.md

Vasile Ciubotaru, procuror-şef al Procuraturii raionului Teleneşti

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker