Evenimente

În comuna Jora de Mijloc au demarat lucrările de reparaţie a obiectivelor sociale şi amenajare a teritoriului

În comuna Jora de Mijloc, raionul Orhei au demarat lucrările de reparaţie a obiectivelor sociale şi amenajare a teritoriului.

Potrivit www.or.md, pentru lucrările de construcție a trotuarelor au fost alocaţi circa 800 mii de lei. Urmează asfaltarea drumului ce leagă centrul satului Jora de Sus cu biserica din localitate, renovarea Oficiului Medicilor de Familie din această localitate (pentru care Consiliul Raional a alocat peste 80 mii de lei), construcția gazoductului către Gimnaziul Jora de Mijloc, etc.

Tudor Golub, președintele raionului Orhei, însoțit de Lucia Terenti, primara-interimară a comunei Jora de Mijloc, discută cu muncitorii ocupaţi la construcţia trotuarelor.

Pentru a identifica și alte probleme stringente din localitate, în acea zi președintele raionului Orhei a avut un dialog cu angajații GȚ „Petru Maler”.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker