Evenimente

Încă trei blocuri locative vor avea ascensoare renovate

  În următoarele zile vor fi puse în funcțiune 6 instalații recent renovate ale ascensoarelor din blocurile de locuit nr. 9 și 11 din str. 1 Mai, cât și din blocul nr. 15 din str. 27 August din oraşul Rezina.

Potrivit primarului de Rezina Simion Tatarov, la moment în oraș sunt 15 blocuri de locuit cu 9 nivele, echipate cu 29 de instalații de lift. Dintre aceste instalații doar două sunt funcționale (str. 1 Mai, 7). În anul trecut au început lucrările de renovare a încă 6 instalații. Licitația de executare a lucrărilor a fost câștigată de către Întreprinderea Municipală „Servicii Comunal-Locative” Rezina. Lucrările de montare a noilor instalații liftiere sunt finalizate și au costat 680 mii de lei.

Utilizarea instalațiilor va fi gratuită pentru toți locatarii și vizitatorii acestor trei blocuri locative cu un număr total de 216 apartamente, a mai concretizat S. Tatarov.

Foto CUVÂNTUL

Ion Perciun

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker