Evenimente

Peste 200 de mii de moldoveni au ieșit din țară în zilele sărbătorilor de Paşti

 

 În perioada 9 – 15 aprilie 2018, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 405 475 traversări, dintre care un număr mai mare – 205 814 treceri pe sensul de ieșire din R. Moldova. Cea mai aglomerată zi din săptămâna precedentă a fost ziua de sâmbătă, fiind semnalat un flux de 68 266 traversări persoane, scrie stirilocale.md.

În ziua de Paștele Blajinilor, la frontiera Republicii Moldova s-au înregistrat 49 301 de traversări persoane. Din totalul de traversări un număr de 24 735 a fost cel al cetățenilor moldoveni.

Cele mai multe traversări persoane au fost înregistrate la punctele de trecere a frontierei Leuşeni, Aeroportul intrenaţional Chişinău, Sculeni şi Otaci.

Foto simbol serviciul vamal

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker