EvenimenteRezinaSport

Karatiştii rezineni din nou în top

Cu 3 medalii de aur, 6 medalii de argint, 5 medalii de bronz s-a întors formaţia R.Moldova de la Campionatul European de Karate Shotokan – 2018 şi cea de-a 8-a ediţie a Cupei Europene ”Kohai European Cup”, care s-au desfăşurat în perioada 11-16 aprilie în oraşul Dabrowa Gornicza, Polonia. O contribuţie solidă în această victorie au adus şi sportivii clubului „Karate-Kay” din Rezina, preşedinte şi antrenor Sergiu Purice.

Potrivit dlui Purice, la competiţii au participat peste 800 de sportivi din 20 de ţări. Prestaţia lotului naţional al Republicii Moldova a fost remarcabilă. Sportivii rezineni şi-au completat performanţele cu mai multe medalii. Viorel Ştirbu a câştigat 2 medalii de argint şi una de bronz, iar Sergiu Purice – o medalie de argint şi una de bronz. În competiţiile pentru Cupa Europeană ”Kohai European Cup” Lucian Margină, Muslim Gurbanov şi Vasile Carpov au ocupat locurile I, Alexandra Sorocolet – locul III, iar Cristina Argatu – locul IV în probele respective.

În imagine: Medaliaţii, împreună cu antrenorul Sergiu Purice (primul din stânga), felicitaţi la Primăria oraşului Rezina de către primarul Simion Tatarov (în dreapta).

 

Reporter “C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker