Economie

În 2017, șapte primării din raionul Orhei nu au reușit să acumuleze veniturile preconizate. Veniturile raionului – supraîndeplin

Anul trecut 7 din cele 38 de primării ale raionului Orhei nu au reușit să acumuleze veniturile preconizate. Potrivit informațiilor Consiliului Raional Orhei, citată de radioorhei.info. executarea veniturilor în aceste localități a fost la nivelul de 94,4% – 99,7%. Alte 31 de localități, au îndeplinit planul de venituri în proporție de 100,0% – 107,2%. Per ansamblu, situația financiară a primăriilor s-a îmbunătățit esențial, în conturile autorităților existând solduri, care se ridică însumat, la peste 22 de milioane de lei.
Bugetul raionului Orhei, a acumulat anul trecut venituri de peste 230,5 milioane lei, sarcina la acest capitol fiind îndeplinită în proporție de 100,6%. Potrivit informațiilor CR Orhei, banii acumulați au fost folosiți pentru asigurarea ritmică a finanţării instituţiilor bugetare și achitarea integrală şi în termen a obligaţiunilor contractuale.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker