EvenimentePolitic

Numărul angajaţilor creşte ca pe drojdii

Miercuri, Politic

Aparatul primarului municipiului Orhei  Ilan Şor creşte ca pe drojdii, la fel ca și cheltuielile de personal. La începutul lunii aprilie, numărul unităţilor de personal a trecut de 80, ceea ce înseamnă o creştere cu o treime faţă de câteva luni în urmă. Inevitabil, cresc şi cheltuielile bugetare, relatează radioorhei.info.

Înainte de sărbătorile pascale, Consiliul municipal Orhei a aprobat un proiect de decizie, conform căruia aparatul primarului de Orhei a ajuns la 81 de unităţi, faţă de cele 55,5 unităţi de adineaori. Drept motiv de majorare a numărului de personal cu peste 25 de unităţi suntem anunţaţi că a servit volumul mare de muncă.

Creşterea aparatului este însoţită de o creştere simetrică a cheltuielilor de personal. Pentru suplimentarea fondului de salarizare sunt prevăzuți 647 de mii de lei.

 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker