EvenimenteOrhei

Ştiţi câte milioane vor cheltui la Orhei pentru reparaţia drumurilor?

În cadrul Programului „Dezvoltarea drumurilor locale”, pentru raionul Orhei, în anul curent, au fost alocaţi peste 75 mln de lei, inclusiv 15 mln pentru drumurile regionale și 60 mln pentru drumurile locale.

Potrivit www.or.md, în ajunul sărbătorilor de Paşti, primarii satelor/comunelor s-au întrunit la Consiliul Raional Orhei ca să examineze Programul privind repartizarea mijloacelor Fondului rutier pentru drumurile publice naționale pe anul 2018 și Programul de reparație periodică a drumurilor publice naționale (în limitele localităților), locale, comunale și străzilor.

În cadrul şedinţei s-a convenit că în ziua de 23 aprilie se va desfășura licitația pentru selectarea antreprenorului, care va efectua lucrările de reparație și construcție a drumurilor locale din raionul Orhei. Președintele raionului Tudor Golub a remarcat că „per raion va fi un singur antreprenor și un singur responsabil tehnic, care vor ține cont de două lucruri de bază: termenul de realizare a lucrărilor și calitatea acestora”.

Sursa citată mai menționează că, suplimentar, pentru raionul Orhei din Fondul rutier au fost alocaţi 23 mln de lei, inclusiv peste 10 mln gestionați de Consiliul Raional Orhei și 13 mln – de primăriile satelor/comunelor din raion și municipiu.

Foto simbol Publika.md

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker