Evenimente

Tancul de la Cinișeuți a fost stropit cu vopsea de diferite culori

Ieri, 8 ianuarie, mai multă lume s-a interesat la redacție privitor la vandalizarea cu vopsea de diferite culori a tancului sovietic-monument de lângă satul Cinișeuți, raionul Rezina.

Ghenadie Gadjiu, colaborator al Serviciului Investigații, Infracțiuni al Inspectoratului de Poliție Rezina ne-a comunicat, că tancul de la monumentul „Nemurire” și pavajul din jurul postamentului au fost stropite cu vopsea de diferite culori încă în noaptea spre 23 decembrie 2017 (redacţia CUVÂNTUL-ui s-a aflat în vacanţă în această perioadă). Colaboratorii poliției au întreprins acțiuni de depistare a făptașilor, dar deocamdată aceștia nu au fost găsiți. Se presupune că răufăcătorii nu ar fi din partea locului.

Ulterior un caz similar a avut  loc în or. Hâncești, unde la fel este un asemenea tanc-monument, a mai adăugat sursa citată. 

Monumentul ”Nemurire” se află la balanța administrației satului Cinișeuți.

                                                                                Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker