Evenimente

Caravana de Crăciun, la Olişcani

O familie cu opt copii din satul Olişcani, raionul Şoldăneşti, a avut parte de o mare surpriză cu prilejul sărbătorii Naşterea Domnului pe stil vechi. Moş Crăciun, însoţit de un grup de salvatori, le-a trecut pragul şi le-a adus o mulţime de cadouri.

Deşi s-au bucurat să vadă desaga plină cu bomboane a lui Moş Crăciun, micuţii au rămas impresionaţi şi de autospeciala pompierilor, decorată cu globuri şi luminiţe.

De cum au ajuns la destinaţie, la aproape 80 de kilometri de capitală, într-un sat din apropierea oraşului Şoldăneşti, Moş Crăciun şi ajutorii săi s-au apucat să-i cunoască pe cei opt copii ai familiei lui Ghenadie şi a Nataliei Ganea.

Şi dacă la întrebarea despre numele lui Moş Crăciun au ezitat un pic, la următoarea copiii au răspuns ferm. Nu de alta, dar ştiau că, în funcţie de răspuns, urmau să primească darurile multaşteptate.

Copiii au primit dulciuri, iar părinţii – produse alimentare şi un detector de fum. Darnicul bătrânel a intrat în casa familiei numeroase a lui Ghenadie şi a Nataliei Ganea din Olişcani în cadrul campaniei “Caravana de Crăciun”, iniţiată la sfârşitul lunii decembrie de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. De la începutul acţiunii, cadouri au primit şi alte zeci de familii din republică.

Sursa: www.jurnal.md

În imagine: O altă mare bucurie pentru micuţi a fost şedinţa foto alături de pomul împodobit, de Moş Crăciun şi de oaspeţi.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker