Evenimente

Caravana de Crăciun, la Olişcani

O familie cu opt copii din satul Olişcani, raionul Şoldăneşti, a avut parte de o mare surpriză cu prilejul sărbătorii Naşterea Domnului pe stil vechi. Moş Crăciun, însoţit de un grup de salvatori, le-a trecut pragul şi le-a adus o mulţime de cadouri.

Deşi s-au bucurat să vadă desaga plină cu bomboane a lui Moş Crăciun, micuţii au rămas impresionaţi şi de autospeciala pompierilor, decorată cu globuri şi luminiţe.

De cum au ajuns la destinaţie, la aproape 80 de kilometri de capitală, într-un sat din apropierea oraşului Şoldăneşti, Moş Crăciun şi ajutorii săi s-au apucat să-i cunoască pe cei opt copii ai familiei lui Ghenadie şi a Nataliei Ganea.

Şi dacă la întrebarea despre numele lui Moş Crăciun au ezitat un pic, la următoarea copiii au răspuns ferm. Nu de alta, dar ştiau că, în funcţie de răspuns, urmau să primească darurile multaşteptate.

Copiii au primit dulciuri, iar părinţii – produse alimentare şi un detector de fum. Darnicul bătrânel a intrat în casa familiei numeroase a lui Ghenadie şi a Nataliei Ganea din Olişcani în cadrul campaniei „Caravana de Crăciun”, iniţiată la sfârşitul lunii decembrie de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. De la începutul acţiunii, cadouri au primit şi alte zeci de familii din republică.

Sursa: www.jurnal.md

În imagine: O altă mare bucurie pentru micuţi a fost şedinţa foto alături de pomul împodobit, de Moş Crăciun şi de oaspeţi.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker