EvenimenteTelenești

A fost deconspirat un grup criminal din raionul Teleneşti

În perioada anilor 2015-2017 au fost prădate mai multe gospodării din raionul Telenești și din raioanele vecine. În cadrul anchetei penale, angajații Inspectoratului de Poliție Telenești, în comun cu procurorii au identificat suspectaţii de furturi, care s-au dovedit a fi cinci bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 42 de ani, originari din raionul Telenești.

Suspecții ar fi furat din casele proprietarilor arme de foc, sume impunătoare de bani, bijuterii din aur, bunuri materiale și obiecte de uz casnic. Pe parcursul anilor 2017-2018 ofițerii de investigație și procurorii au documentat activitatea ilicită a grupului criminal. Drept urmare, polițiștii au reținut 3 suspecți, care la moment sunt în arest preventiv sau la domiciliu, alți doi fiind anunțați în căutare.

Persoanele arestate își recunosc vina și conlucrează cu organul de urmărire penală. În cadrul perchezițiilor autorizate la domiciliul bănuiților, polițiștii au ridicat o parte din bunurile sustrase.

Organul de urmărire penală și cel de învestigație au prezentat probe ce demonstrează implicarea acestor infractori în 7 furturi  în proporţii mari și urmează să stabilească implicarea bănuiţilor în alte furturi comise pe teritoriul raionului Telenești în perioada dată. Respectivii mai sunt suspectați de comiterea unor infracțiuni similare și în câteva state din Uniunea Europeană.

Foto simbol. Sursa: www.bihon.ro

Diana Maxim, ofițeră de presă la IP Telenești

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker